Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Passeig del Terraplè, 50,, , Molins de Rei, Barcelona

Teléfono
E-mail

-

Ens trobem en una societat i una època on existeix una clara consciència de la importància del “cuidar-se”, tan a nivell de salut com d’estètica, es per això que nosaltres pretenem fusionar les dues disciplines en medicina – estètica.
Mica en mica i al llarg dels anys, hem anat incorporant nous serveis adequats a les demandes dels nostres usuaris, sempre procurant seguir les últimes novetats del mercat:

El perfil de la dona actual en la nostre societat no té un rang d’edat ben definit, ja que la salut i l’estètica es prioritza en molts casos per aconseguir un estat de benestar.
És per això que el nostre centre dona tant de valor a la imatge de la dona i es preocupa per oferir tots els serveis pertinents al perfil de dona actual.Depilacions, massatges, maquillatges

El perfil de l’home ha anat canviant al llarg dels anys, tot incorporant en alguns casos, molts hàbits comuns en l’estètica de la dona. És per això, que respectant les noves tendències, oferim de la mateixa manera un ventall de serveis masculins específics.

Servei amb gran perspectiva on s’ofereix des de la perruqueria més tradicional fins a la més innovadora, incorporant noves tendències com ara la perruqueria spa, que engloba l’estudi exhaustiu de cada cas, tot oferint tractaments personalitzats.

servei realitzat per una professional especialitzada en ungles, que ofereix qualsevol innovació del moment en aquest àmbit.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba