Solidança és una associació sense afany de lucre creada el 1997 i dedicada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social.
Amb aquesta finalitat, l’any 2006, Solidança creà una empresa d’economia social -Solidança Treball, EI, – que ofereix serveis en el sector ambiental, concretament, en la gestió i revalorització de determinades fraccions de residus urbans.
Complementàriament, realitza campanyes i accions de sensibilització amb l’objectiu de reduir la generació de residus i millorar la seva reutilització i revalorització.

Roba Amiga és un projecte endegat al 2002 que té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió social a través de la valorització i gestió del residu tèxtil. Amb aquest programa es creen llocs de treball d’inseció, es redueix la quantitat de residus urbans generats i es realitzen altres programes de cooperació internacional.
El programa està gestionat per la Cooperativa Roba Amiga, de la qual és membre Solidança juntament amb altres quatre entitats.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba