Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Av. Cornellà, 67 local, 08950, Esplugues de Llobregat, Barcelona

Teléfono

Tenim una gran varietat d’ulleres de vista. Desde marques mes senzilles fins a grans marques. Busquis l’estil que busquis el trobaras a PrismaOptica.

Tenim una gran varietat d’ulleres de sol. Desde marques mes senzilles fins a grans marques. Busquis l’estil que busquis el trobaras a PrismaOptica.

PrismaOptica evoluciona a AudioPrisma amb la intenció de poder oferir un millor servei a la gent amb deficiencia auditiva proporcionant els millors aparells auditius a un preu excepcional.
Audiòfons Retroauriculars (BTE): Són els audiòfons que ofereixen major potència, destinat a persones amb pèrdues severes, greus o profundes, aquests audiòfons posseeixen una major quantitat de prestacions tecnològiques a causa de la major disponibilitat d’espai. En anar darrere de l’orella, necessitem un tubet de reduïda grandària per conduir el so fins a un motlle fet a mesura per traslladar el so a cau d’orella intern.

Les lents de contacte d’hidrogel-silicona són les lents d’última generació.
Aquest material ens proporciona un ús cotidià de les lentilles amb més comoditat, més hidratació i més oxigenació. Això es tradueix que al final del dia l’ull és més blanc, sa, més humectat i amb millor confort durant tot el dia.
Dins del grup de les lents d’hidrogel silicona trobem: lents mensuals, quincenals, esfèriques, tòriques, progressives, terapèutiques, etc.

Tenim una gran varietat d’ulleres de protecció d’una de les millors marques d’ulleres de protecció del mercat: Bollé.

Etnia Barcelona
Ray-Ban
Silhouette
Vogue
TAGHeuver
Prada

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba