Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Carrer Major 62, , Molins de Rei, Barcelona

Teléfono

A PETITS IDEALS volem assessorar-te i ajudar-te en tots els aspectes que passen a les nostres llars quan està a punt d’arribar un nadó:

A PETITS IDEALS trobaràs:

Roba i accessoris per a nens de 0 a 6 anys. Roba divertida, alegre, dissenyada i pensada per a què els nostres petits es trobin a gust i còmodes.

Treballem amb fabricants de proximitat (km. 0), que fan servir teixits orgànics (amb certificat) i que segueixen processos de fabricació respectuosos amb el medi ambient.

Roba i articles per la criança natural: bolquers de roba, productes per a la higiene femenina (compreses de roba, copes menstruals, boles xineses, discs de lactància de roba…), portabebés (motxilles ergonòmiques, fulars, bandoleres…), bibliografia especialitzada, música, roba per a mares lactants i portejadores, etc.

Articles de puericultura de segona mà seminous.

Servei d’intercanvi. Si teniu joguines, llibres, col·leccions, CDs de música, jocs, contes en bon estat i amb els que els vostres petits ja no s’hi entretenen, veniu a la nostra botiga i canvieu-los per uns altres de més adequats per a l’edat dels vostres fills.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba