header-image

Outlet Llagostera

A la província de Girona, prop de la Costa Brava, podrà trobar en el nostre Outlet un espai que el sorprendrà des del primer moment, ubicat dins d’una fàbrica de banyadors i bikinis, a la carretera de Llagostera a Caldes de Malavella.

Amb una àmplia zona d’aparcament, àrea d’espera amb Terrassa on prendre un cafè o un refresc, podrà gaudir d’una experiència de compra única, ja que a més de vestits de bany i complements per a la platja, podrà trobar una àmplia selecció d’ofertes en pijames, roba de llar, sabates, roba esportiva, moda, mitjons i roba interior. Primeres marques a preus rebaixats.

300 m2 de Exposició i més de 5.000 banyadors amb descompte fins al 80%

En la provincia de Girona, cerca de la Costa Brava, podrá encontrar en nuestro outlet  un espacio que le sorprenderá desde el primer momento, ubicado dentro de una fábrica de bañadores y bikinis, en la carretera de Llagostera a Caldes de Malavella.

Con una amplia zona de aparcamiento, área de espera en terraza donde tomar un café o un refresco, podrá disfrutar de una experiencia de compra única ya que además de trajes de baño y complementos para la playa podrá encontrar una amplia selección de ofertas en pijamas, ropa de hogar, zapatos, ropa deportiva, moda, calcetines y ropa interior. Primeras marcas a precios rebajados.

300 m2 de exposición y más de 5.000 bañadores hasta con un 80% de descuento

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba