header-image

MOT logopèdia, psicologia i psicopedagogia Llagostera

MOT Gabinet Logopèdic és un centre, situat a Llagostera, que ofereix serveis de logopèdia, psicologia i psicopedagogia per a totes les edats.

Trobaràs un equip multidisciplinar amb atenció especialitzada i amb programes individuals sempre adaptats a les necessitats de cada persona

La LOGOPÈDIA és una especialitat interdisciplinària que estudia els processos de la comunicació humana i prevé, detecta, avalua i tracta els seus possibles retards i trastorns.  La comunicació humana compren tant l’expressió i comprensió verbal, oral i escrita, així com totes les formes decomunicació no verbal.Com a especialitat interdisciplinària, ha de tenir una base sòlida construïda a partir de coneixements sobre biologia, psicologia i lingüística per a poder entendre, en la seva totalitat, el procés de la comunicació i així ser eficaç en el tractament dels possibles problemes propis d’aquest procés.

La PSICOLOGIA és la disciplina que investiga el comportament humà i els processos mentals i els analitza en les seves tres dimensions: cognitiva, afectiva i conductual. Explora conceptes com la percepció, l’atenció, la motivació, l’emoció, la intel·ligència, la personalitat, les relacions personals, la consciència i el inconscient.

La PSICOPEDAGOGIA estudia a la persona i el seu entorn en les diferents etapes d’aprenentatge al llarg de la seva vida. Els objectius principals són proporcionar guies per a planificar, executar i avaluar processos d’ensenyança i aprenentatge i detectar, tractar i rehabilitar els possibles dèficits, dificultats, trastorns o necessitats educatives especials en aquells nens i/o adolescents, així com orientar a les seves famílies

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba