Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Carrer Major, 94-102, 08970, Sant Joan Despí, Barcelona

Teléfono
Web

-

Merca Estalvi neix amb la vocació de creixement, dirigit per un grup de professionals amb anys d’experiència al servei de particulars i empreses.

L’objectiu és oferir als nostres clients la millor qualitat al millor preu del sector.

La nostra finalitat es basa en el treball en equip, la formació, la millora continua, el compromís i la satisfacció del client per aconseguir ser un bon referent en el mercat.

El nostre desig és arribar a convertir-nos en la font de subministrament habitual dels nostres clients, per aquest motiu cada secció està dotada d’una amplia gama de productes on escollir per tal de cobrir i satisfer les seves necessitats.

També volem marcar una fita en la gestió de productes frescos, carnisseria, xarcuteria, peixateria, fruites i verdures, etc…on la qualitat i l’origen dels productes estiguin sempre garantits.

El nostre compromís, aconseguir que els clients siguin els nostres amics, per això, el nostre personal està al seu servei format i preparat per assessorar-lo i facilitar-li el procés de compra.

En resum volem ser una empresa innovadora i honesta on el servei ofert sigui sinònim de qualitat i el concepte de treball, generi satisfacció.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba