Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Avda. Indútria, 48 1º 2ª, 08960, Sant Just Desvern, Barcelona

GPS

41.3840847, 2.0722912

Teléfono
Web

-

Maxi-Gestión Sant Just

Ens dediquem a portar les tasques comptables d’aquelles empreses que ho sol•liciten i alhora liquidem els impostos, ja siguin mensuals, trimestrals o anuals, relacionats amb la seva activitat. Els nostres serveis es dirigeixen tan a persones jurídiques tals com societats anònimes, limitades, comunitats de bens, així com als autònoms.

La nostra manera de treballar consisteix en recollir tota la documentació necessària per portar correctament la comptabilitat, de la manera que li convingui més al client, ja sigui via correu electrònic, a través de missatgeria, amb la nostra presència al seu local, o amb l’entrega per part del client a la nostra oficina. Mensualment se li torna junt amb un informe dels resultats, situació financera del seu negoci i si ho desitja saldos pendents de cobrar de clients i de pagar a proveïdors. Intentem estar molt propers als nostres clients per resoldre els seus dubtes i a la vegada portar de la manera més clara possible la seva comptabilitat, de forma que és molt habitual trucar-lo per aclarir les incògnites que a vegades ens creen els seus moviments bancaris i perquè pugui reclamar dels seus proveïdors totes les factures que ha pagat i evidentment les factures que té pendents de cobrar.

Tenim un ventall ampli de rams en els que es mouen els nostres clients tals com la restauració, el sector de la perruqueria, especialistes en estètica, advocats, periodistes, fotògrafs, publicistes, geòlegs, autoescoles, gestories, tècnics, construcció, empreses de diferents àmbits del comerç: com l’alimentació al major i al detall (fruiteries, carnisseries, peixateries), òptiques, joieries, articles ortopèdics, farmàcies, ferreteries… Tant treballem pel Baix Llobregat com pel Barcelonès, i també en altres ciutats i províncies.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba