Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Carretera de sant boi 90-94, 08620, Sant Vicenç dels Horts, Barcelona

Teléfono

Fotografia publicitària
Realització d’imatges de producte per a catàlegs, packaging i material promocional. Realització de reportatges fotogràfics en localització i de maquinària industrial de grans dimensions.

Reportatge fotogràfic i premsa
Cobertura gràfica d’esdeveniments: concerts, activitats, inauguracions, presentacions, exposicions, competicions esportives. Realització de reportatges fotogràfics temàtics

Fotografia de casaments
Reportatges fotogràfics de casament amb una visió i estil creatiu. Imatges espontànies, dinàmiques i carregades d’emocions i sentiments.

Retrat fotogràfic d’estudi o en localització
Realització de retrats d’estudi per a particulars o empreses, books d’actors o models, campanyes i editorials. Retrats individuals o de grup, en estudi o en localització.

Retoc fotogràfic
Post-producció de les imatges segons l’encàrrec. Tractament digital de les imatges digitals d’alta qualitat per a publicitat, combinació d’imatges, correcció de defectes i variacions de disseny en prototips. Retoc per a retrat i fotografia de moda, restauració de fotografies antigues i adaptació d’imatges a diferents suports. Integració d’elements 3D sobre imatge fotogràfica o viceversa.

Producció Audiovisual
Realització de vídeos promocionals per a empreses, reportatges documentals, videoclips musicals, curtmetratges, espectacles i casaments.

Fotografia panoràmica esfèrica i realització de Visites Virtuals
Realització de visites virtuals d’espais per a pàgines web o aplicacions interactives. Combinació de diferents imatges panoràmiques per a l’elaboració del recorregut amb possibilitat de superposició d’imatges estàtiques, animacions o sons a les escenes.

Reproducció d’art i documents murals
Realització de reproduccions digitals d’obra artística plana (pintura) o amb volum (escultura). Reproducció fotogràfica de documents de grans dimensions amb alta resolució amb possibilitat d’observar la imatge còmodament a augments superiors a la mostra original.

CGI / 3D
Generació d’imatges per ordinador amb qualitat fotogràfica a partir de models 3D. Integració d’elements virtuals sobre entorns reals o elements reals i persones sobre entorn virtual (fotografia o vídeo).

Formació a mida
Realització d’imatges de producte per a catàlegs, packaging i material promocional.

Disseny Web
Disseny i programació web per a empreses, entitats o associacions. Col·laboració amb programadors web per a la elaboració de bases de dades. Integració i adaptació de contingut gràfic als requisits del lloc web.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba