Botiga destinada a la venta de llets i derivats. Ens dediquem sobretot a vendre productes de proximitat i de qualitat: Llet i derivats làctics, Iogurts, Gelats, Mató de Montserrat, Formatges, Productes artesanals i ecològics, Melmelades, Ous de pagès i molt més

A La Lleteria De Sant Vicenç hi trobareu refrescs amb. D.O. CATALANS.

LICORS AMB CONSCIÈNCIA CATALANA. Només a La Lleteria De Sant Vicenç

PRODUCTES AMB CONSCIÈNCIA CATALANA
Us presentem les noves cerveses amb identitat catalana. Cerveses artesanes de comerç local i amb compromís nacional catalan.
Disposem de 5 models diferents:
-CAP D’ONA ESPECIAL Al Moscatell de Rivesaltes 5,5% alc. Dolça rodona i ensucrada. Molt llaminera i plena de dulzor. Combina amb tot. Prendre a 6ºc.
-CAP D’ONA ROSSA 5,5% alc. Cervesa amb un lleuger toc a mel de les Alberes. Prendre-la ben freda, combina bé amb embotits catalans
-CAP D’ONA ESPECIAL (Banyuls) 5,5% alc. Medalla de bronze en el CGA 2010. Cervesa complexa amb aromes de fruits vermells. Combina bé amb formatges de pasta dura
-PLANETA CATALONIA. Cervesa d’alta fermentació amb un fort component nacionalista. Només cal veure l’etiqueta. Per guardar-la de col·lecció.
-CAPITÀ MIRAMBELL. Fermentada per segona vegada en l’ampolla. Té un nivell d’alcohol una mica mes alt que les altres. 6% alc.
-CERVESA DEL MONTSENY amb sabor a Castanya. Elaborada amb un 75% de malt d’ordi i un 25% de Castanya ecològica del «Puyol de Muntanya» de Viladrau. Consumir entre 8 i 12 ºc.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba