Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Camí Antic de Sta. Creu d'Olorda, s/n,, 08750, Molins de Rei, Barcelona

Teléfono

A Sol i Terra pots escollir l’ alternativa més adient pel teu cavall, ja sigui el pupil-latge en box o en paddock (petit, mitjà o gran)

– Classes d’equitació (per a més informació feu click aqui)

– Casal d´estiu: Des de fa 5 anys organitzem 2 setmanes de Casal d´Equitació al Juliol. L’activitat bàsica de l’equitació es complementa amb altres activitats de lleure i aprenentatge vinculades al camp.

– Festes d’aniversari: Organitzem tant pels clients com pels que no ho son, festes d’aniversari on els vostres fills i els seus amics poden gaudir d’una activitat amb ponies, animació infantil i berenar. Més informació d’aquesta activitat aquí

– Rutes per Collserola: A SOL I TERRA també podràs decobrir els entorns del Parc Natural de Collserola amb companyia dels nostres cavalls, Sultan i Joker, especialitzats en rutes. Podràs cavalcar per camins i sendes i gaudir de meravelloses vistes de la Ciutat de Barcelona.

Les rutes es realitzen de forma individualitzada, d’aquesta manera ens assegurem que el client obtingui el màxim aprenentatge. La finalitat és aconseguir, a més d’una experiència amb la natura, que la persona que vulgui adinsarse en el mon de les rutes a cavall obtingui el màxim de coneixements, i així en un futur poder ser autosuficient.

Aquesta experiència esta pensada per genets i amazones de tots els nivells, ja que al ser personalitzada ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba