header-image

Farmàcia Saurí Llagostera

La Farmàcia Saurí és una farmàcia situada al centre de Llagostera, dirigida per una generació de farmacèutics des de l’any 1925.

Es tracta d’un espai de salut orientat a millorar la qualitat de vida dels seus clients a través de productes i serveis de la màxima qualitat, amb la garantia d’una gran experiència professional i gràcies a la utilització dels mitjans tècnics més avançats que ha anat incorporant.

Oferim atenció personalitzada als nostres clients i un servei d’ortopèdia a mida per a totes les persones que ho necessitin.

Teràpia floral

Som especialistes en teràpies relacionades en el món de les flors del Doctor Bach.

En el nostre equip tenim un Practitioner oficial  recomanat pel Centre Bach D’Anglaterra .Expert en Somatització i Eneagrama relacionat amb les flors del Doctor Bach.

Les flors del Doctor Bach ens ajuden  a conéixer  a nosaltres mateixos i tots els que ens envolten. i així mantenir l‘ equilibri NATURAL del nostre COS

Hi ha molt bona acceptació per a  tothom , són inoqües , personalitzades,naturals, sobretot en nens i dones embarassades i no donen ni reaccions adverses ni interaccions.

Assessorament nutricional

A la Farmàcia Saurí som experts universitaris en nutrició i dietètica.

Oferim assessorament nutricional personalitzat per disminuir pes, colesterol, diabetis, ansietat per menjar, àcid úric, etc. i t’aconsellem suplements nutricionals i complements dietètics.

Treballem amb les principals marques de productes dietètics i estarem encantats de poder-vos atendre amb tranquil·litat i privacitat.

Fitoteràpia

La fitoteràpia és la branca de la medicina que utilitza les plantes medicinals amb activitat terapèutica per combatre algunes afeccions.

Els preparats de fitoteràpia els podrem trobar com a planta sencera o una part d’aquesta i en funció de la part, l’aplicació que utilitzem serà diferent.

A la Farmàcia Saurí hi trobareu una gran varietat de productes a base d’herbes medicinals.

Homeopatia

“Simila similibus curantur”: allò que és similar es cura amb allò que és similar.

El pare de l’homeopatia va ser Hahneman (1755-1843) i va proposar una aproximació a la salut a través dels següents principis: integració de l’individu en la natura, l’equilibri individual, dinamisme vital que regenera de forma natural les dolències causades per les malalties i la individualització de l’organisme de cada persona (que exigirà un tractament individualitzat).

L’homeopatia actua per dilucions o dinamitzacions d’extractes d’origen animal, vegetal o mineral en una base líquida (aigua destil·lada, alcohol o glicerina) o una base sòlida (sacarosa, lactosa) o una base de trituració (pols de lactosa).

A la Farmàcia Saurí treballem amb les principals marques d’homeopatia del mercat: Boiron, Heel DHU, Welleda, etc.

Sistemes Personalitzats de Dosificació (SPD)

Els Sistemes Personalitzats de Dosificació (SPD) permeten l’acompliment de la medicació per part del pacient i d’aquesta manera ens assegurem del bon resultat del tractament.

Els SPD, un servei gratuït que ofereix la Farmàcia Saurí, són uns dispositius tipus blíster on va distribuïda la medicació de forma farmacèutica sòlida que pren el pacient.

El dispositiu consta d’alvèols per distribuir la medicació al llarg de la setmana. La part anterior permet veure la medicació dins dels alvèols transparents i hi ha un espai on s’identifica amb una etiqueta els medicaments que per causes diverses no es poden enblistar. I a la part posterior s’indica amb una etiqueta la posologia, forma, color dels medicaments enblistats.

Fórmules magistrals

A la Farmàcia Saurí realitzem fórmules i preparats oficinals amb recepta mèdica

Ortopèdia

La Farmàcia Saurí té clar que la vostra salut i qualitat de vida són el més important. El dia a dia està ple de barreres que ens dificulten el moviment i per això nosaltres volem aportar-vos les solucions per millorar.

A la farmàcia som tres llicenciats en farmàcia dels quals un és tècnic ortopeda i dos auxiliars en farmàcia. Tot el nostre personal està format en ortopèdia a través de cursos formatius impartits pel Col·legi de Farmacèutics de Girona, Ortogrup i diferents proveïdors.

Tot l’equip de la Farmàcia Saurí s’ha anat adaptant a les diferents normatives i som fabricants i adaptem ortesis.

Estem acreditats pel CATSALUT per dispensar articles ortoprotèsics a través de la Seguretat Social i també per a les mútues.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba