Estudi de Dansa Tutuguri Sant Just

En un entorn càlid basat en el respecte, la flexibilitat i el suport mutu, treballem diverses disciplines de la dansa, l’expressió i la consciència corporal.
Mitjançant la tècnica corresponent a cada activitat, i sense oblidar l’espai necessari per a fomentar la creativitat, la persona descobrirà la seva estructura física, emocional i mental per tal de poder-la potenciar.

El TUTUGURI és un espai en constant moviment obert a l’aprenentatge i a la creativitat. Un punt de trobada on petits i grans podem descobrir la millor manera d’expressar-nos, gaudir i tenir cura d’un mateix.

ARTS ESCÈNIQUES
A través del cos en moviment, la interpretació, i la màgia del circ, aprenem a expressar les nostres emocions. Potenciarem la imaginació, l’espontaneïtat i la relació amb els altres.

SALUT I CREIXEMENT PERSONAL
La relació ment-cos i el seu equilibri són importants pel nostre benestar i creixement personal. Cuidar la nostra salut amb harmonia ens ajudarà a respirar i a relaxar-nos en la nostra vida diària.

MATERNITAT I CRIANÇA
Donem suport i acompanyament al procés d’esdevenir pares, ajudant a viure-ho d’una manera conscient. Experimentant els canvis físics i emocionals de l’embaràs ens aproparem a la realitat del part, l’acollida del nadó i la seva criança.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba