L’Escola Utmar va iniciar la seva activitat docent al 1967. Al llarg d’aquests més de quaranta anys, l’Escola ha anat creixent i s’ha consolidat com a referent educatiu en el seu entorn. El nostre alumnat és bàsicament del barri i l’escola sempre s’ha caracteritzat per un ambient familiar, que promou una relació propera entre les persones, amb un ambient que ho fa possible. El caràcter acollidor del centre, unit a un alt rendiment acadèmic i una recerca contínua de mètodes d’aprenentatge pràctics, innovadors i motivadors li han fet guanyar-se el seu reconeixement en l’àmbit social i acadèmic.

L’escola té com a objectiu el desenvolupament integral de la persona, potenciant l’acompanyament rigorós i exigent en el procés d’aprenentatge, i a la vegada personalitzat i diferenciat segons les possibilitats i capacitats de cada alumne i alumna. Per això compta amb un equip de professionals preparats, professors i col•laboradors, que es comprometen a oferir una educació de qualitat.

La nostra trajectòria i la confiança de les nostres famílies ens avalen.

L’Escola Utmar ofereix un projecte educatiu en els nivells de:
-Llar d’infants
-Educació infantil
-Educació primària
-Educació secundària obligatòria.

L’ús de les noves tecnologies, l’aprenentatge de la llengua estrangera i l’educació en valors són els distintius principals del nostre projecte educatiu.

CENTRES CONCERTATS PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA:

Centre Utmar
c/ Molí, 48 – 08950 Esplugues de Llobregat

Centre Utmar
c/ Mina, 24 – 08906 L’Hospitalet

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba