La nostra oferta educativa inclou des de l’ensenyament musical de sensibilització i iniciació al llenguatge musical adreçat a nens i nenes a partir del 4 anys, fins a cursos especialitzats per a gent adulta.

Disposem d’un excel·lent equip de professors, bons músics, que poden donar a l’alumne una tècnica acurada de l’instrument i una veritable educació musical.

L’escola manté oberta la matricula i l’accés durant tot el curs, ja que les classes d’instrument són individuals i es poden comencar en qualsevol moment.

ÀREA MODERNA
Ensenyament especialitzat de música rock, pop, blues, funky, ska, jazz, heavy …. i altres gèneres dins de l’anomenada “musica moderna”, en la seva vessant lúdica o professional.

Cursos individuals d’instrument basats en reculls de mètodes per tal de proporcionar un avanç estable i segur per a qualsevol alumne que vulgui aprendre i millorar, amb un desenvolupament real i gradual per al domini tècnic.

Es treballa la tècnica i patrons rítmics d’acompanyament, la improvisació controlada i un repertori diferenciador de diversos estils.

ÀREA CLÀSSICA
Ensenyament especialitzat en la música clàssica.

Cursos individuals basats en les tècniques pròpies de l’instrument escollit amb un repertori d’obres clàssiques i tradicionals per tal d’interpretar-les d’acord amb l’estil i l’època de l’autor.

INSTRUMENTS:
Guitarra elèctrica i acústica, guitarra clàssica, baix, bateria i percussió, saxo, flauta travessera, piano i teclat, violí

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba