L’escola Garbí i la Institució Pere Vergés són continuadores del projecte pedagògic que va fundar el mestre i pedagog Pere Vergés. Imparteixen una pedagogia viva que forma persones reflexives amb valors i amb criteri. No en va és una Escola reconeguda per la qualitat del seu ensenyament.

L’educació de l’alumne com a individu i com a membre que forma part d’una comunitat és el nostre objectiu, tot seguint els principis educacionals, científics, culturals i cívics de Pere Vergés: reproduir l’organització d’una ciutat ideal, utilitzant les relacions socials com a exemple de convivència per a tota la comunitat educativa. Aquesta formació he de ser el més completa possible, però cal prioritzar una bona organització mental: no caps plens, sinó ben estructurats, citant paraules de Pere Vergés. Potenciar i valorar les habilitats de cadascú i buscar la superació en les seves limitacions.

Els mestres i professors de les nostres escoles treballen activament per assolir l’objectiu de formar persones preparades per a ser agents actius de la societat i compromeses en la seva comunitat, inquietes i obertes, amb uns valors i capacitat d’observació i reflexió.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba