header-image

Equilibrium Temple de Salut Sant Just

Equilibrium. Temple de Salut és un centre  de teràpies naturals i complementàries, que va néixer el juny del 2009 a Sant Just Desvern (Barcelona), amb l’objectiu d’ajudar les persones a que recuperin el seu equilibri  energètic per tal  de tenir una vida més saludable tant a nivell físic com a nivell emocional i espiritual.

En el procés de la vida, les persones vivim constantment entre polaritats: salut – malaltia, alegria – tristesa, be – mal, llum – foscor… El nom d’Equilibrium evoca  un treball que té com a objectiu aconseguir un estat desitjat, estable, ferm. També fa referència a les ampolles Equilibrium que són el Cor del sistema terapèutic d’Aura Soma. Equilibrium. Temple de Salut és un dels pocs centres, existents a Catalunya, on podeu trobar tractaments d’aquest sistema.

Un temple és un lloc de culte. Un temple de salut, per a nosaltres, és un lloc de culte a la salut. La referència que fem al centre com a Temple de Salut ve donada pel fet que tractem les persones en la seva globalitat del seu ser (cos, ment i esperit).

Equilibrium. Temple de Salut va ser construït a partir dels principis del Feng Shui per poder oferir un espai càlid i harmoniós que propicia un ambient     relaxant pels pacients i pels terapeutes que hi treballem.

Els diferents camins individuals ens han dut a que ens reunim, en aquest centre, un equip professional de terapeutes especialitzats en les diferents teràpies que oferim. Nosaltres creiem en la nostra feina i esperem que la nostra atenció i els nostres coneixements siguin del vostre grat i us pogueu beneficiar d’ells.

Els posem a la vostra disposició.

Les Teràpies:

Acupuntura Xinesa
Aura-Soma
Auriculoteràpia
Consultoria Feng Shui
Cràneo Sacral Biodinàmic
El noble art de rentar els peus
Massatges
Reflexología Podal
Regressions
Reiki
Shiatsu
Tractament de fertilitat

Tallers / Cursos:

Constel.lacions Familiars
Cursos de Reiki
Vols Tibetans i Radioestèsia

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba