Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

C/Hospitalet nº9, 08970, Sant Joan Despí, Barcelona

Teléfono

Projecte educatiu
La nostra metodologia es basa en realitzar activitats que es puguin dur a terme a partir del descobriment i així desenvolupar les capacitats relacionades amb el medi, adquisició d’autonomia i l’elaboració d’una imatge positiva de si mateixos.
Treballem en un projecte educatiu i de funcionament basat en el joc, ja que aquest és un dret dels infants i l’activitat principal per nens/es de totes les edats.

Metodologia de treball

Hàbits i valors

Treballem tot un seguit d’hàbits que estan directament relacionats amb l’inici del desenvolupament de la pròpia autonomia i de l’adquisició de valors: hàbits en el vestir, en l’alimentació, d’higiene personal, d’ordre, de responsabilitat i de relació.

Activitats d’aprenentatge

L’HORA DEL CONTE. Els contes infantils són una molt bona eina de treball amb un enorme valor educatiu per quant favoreixen la comunicació, l’adquisició de vocabulari, la formació de valors humans i el desenvolupament de la imaginació i de la creativitat.

EXPERIMENTACIÓ. Gràcies a l’experimentació i manipulació de diferents materials, els infants desenvolupen les aptituds sensorials alhora que coneixen el seu entorn proper.

JOC SIMBÒLIC. Les aules de l’escola estan organitzades per petits racons de joc i d’aprenentatge: racó de la cuineta, racó dels animals, racó dels cotxes, etc. Els racons de joc simbòlic esdevenen una estratègia pedagògica on l’educadora és l’element canalitzador de l’activitat.

PSICOMOTRICITAT. Els infants experimenten lliurament totes les seves possibilitats de moviment, descobreixen l’espai i al mateix temps alliberen les seves emocions, aprenen a conèixer el propi cos i obtenir unes experiències enriquidores com ara balancejar-se, rodolar, arrossegar-se, fer tombarelles.

INFORMÀTICA. Els infants prenen contacte amb les noves tecnologies de la comunicació,milloren la coordinació vista-mà i adquireixen habilitats mentre gaudeixen jugant amb l’ampli ventall de recursos educatius que sòfereixen actualment en aquests tipus de suports.

ANGLÈS. Amb una metodologia molt pràctica aprenen a conèixer i a apreciar el valor comunicatiu de la llengua anglesa.

MÚSICA. A través de cançons tradicionals i la dansa treballarem el desenvolupament de capacitats cognitives com ara la memòria, la concentració, l’atenció, la imaginació, les interrelacions socials i els valors de respecte i estimació envers els altres.

CUINA I ALIMENTACIÓ. Jocs i tallers de manipulació d’aliments amb descoberta de diferents colors, aromes, textures i sabors.Els nens i nenes gaudeixen de noves experiències i aprenen la importància d’ una alimentació saludable.

SORTIDES. Durant el curs escolar realitzem sortides en les quals pretenem potenciar la curiositat innata dels infants i despertar en ells l’interès, l’estima i el respecte per l’entorn. Realitzem nombroses visites durant el curs a granges-escola, al teatre, la biblioteca, algunes indústries locals representatives, al parc de bombers, etc.

FESTES I TRADICIONS. Al llarg del curs treballem les festes i tradicions de la nostra cultura com la Castanyada, el Nadal, el Carnestoltes, la festa de la Primavera, Sant Jordi, la Pasqua i Sant Joan (Festa Major).

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba