Club De Tennis Sant Gervasi Sant Just

Tenim dotze pistes de terra batuda i una de gespa artificial. El club ofereix la possibilitat de rebre classes tant particulars com de grup, amb una àmplia oferta per a nens i nenes i per a adults. La nostra escola de tennis s’adapta a les necessitats dels nostres socis.

Durant l’any, se celebren diversos campionats interns i externs que fomenten la vida social del club i estimulen els reptes esportius que cadascú es marqui. Les nostres instal.lacions també t’ofereixen la possibilitat de jugar a pàdel, un esport cada vegada més extès, que podràs gaudir a les nostres pistes. El club també ofereix els serveis d’entrenadors personals per aprendre, millorar o perfeccionar el teu nivell, al ritme que desitgis.

I res millor per estar en forma i poder-ho donar tot a la pista que acudir al nostre ampli gimnàs, equipat amb màquines de musculació i tonificació. Per qui prefereixi un seguiment i una ajuda en el seu entrenament a la sala, el club ofereix activitats dirigides per treballar diferents disciplines.

I com a complement després d’una bona jornada d’esport, a l’estiu pots gaudir i relaxar-te a la piscina exterior amb un espai de gespa ideal per descansar i recuperar-te.

– 12 Pistes de tennis
– 2 Pistes de pàdel
– Frontó
– Pista poliesportiva de gespa artificial
– Camp de fútbol sala
– Piscina
– Gimnàs
– Parc infantil
– Sala de celebracions
– Sala de jocs amb billar
– Bar
– Restaurant amb terrassa

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba