Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Rambla la Granja, núm. 20, , Molins de Rei, Barcelona

Teléfono

La clínica te una superfície de 80m2 on disposem de tots els espais i aparells per ser autosuficients. Consta d’una recepció amb una petita tenda de productes veterinaris i alimentació de gama prèmium, una perruqueria canina/felina cara el public, sala de post- operatoris, dues consultes, quiròfan, sala de raigs X i laboratori.

El més important pel nostre equip és la salut integral de la seva mascota.Contem amb servei de medicina interna i especialitats, vacunacions, tràmits de documents legals del animal, quiròfan, post-quiròfan, amb les degudes proves preventives si es desitgen o si escauen, laboratori, proves de triquina (per caçadors) i proves convencionals com poden ser leishmania, toxoplasmosis… I per suposat amb els servei de perruqueria canina i felina amb banys terapèutics, talls comercials, tall ungles, buidat de glàndules…

Medicina interna:

Consisteix en tractar al seu animal amb mètodes no quirúrgics. Arribar a un diagnostic de malaltia mitjançant proves complementàries i poder posar remei mèdic. Al camp de la medicina interna deriven subespecialitats com L’endocrinologia, gastroenterologia, neurologia… En cas que es requereixi sempre podem demanar una segona opinió especialista en la matèria.

Exòtics

Medicina veterinària orientada a tots aquells animals que no són gossos i gats. Actualment hi ha una gran demanda d’aquesta tipologia d’animals que son tractats com a mascotes de companyia. El nostre veterinari Roger Domingo pot assessorar-lo del manteniment, alimentació, reproducció… d’aquestes noves mascotes.

Cirurgia

Qualsevol tipus d’intervenció siguin les mes comuns com esterilització, extirpació de tumors, cosos estranys… i les mes complexes com trencament de lligaments, ossos… i de caràcter urgent: infeccions de matriu, torsions d’estómac, col·lapse per cos estrany…

Pre-operatori

Es el temps que precedeix a la cirurgia. Consta en realitzar proves prequirúrgiques (analítiques sanguínies, radiografia i electrocardiografia) per assegurar-se que tot és correcte o be poder-se anticipar a futurs problemes durant el conseqüent acte quirúrgic. L´animal romandrà amb dejuni de 12 hores de líquids i sòlids per poder ser sedat, preparat i anestesiat posteriorment.

Post-operatori

L’animal que ha sigut intervingut romandrà a la clínica de 6 o 8 hores de control on serà medicat i preparat per marxar a casa.

Laboratori

La nostra clínica consta D’aparells bàsics per L’atenció primaria de la seva mascota, anàlisis de sang, coprologics, test serològics… En cas necessari disposem de laboratori extern on podem ampliar proves més específiques que nosaltres no podem realitzar. Els resultats sempre són fiables i en poques hores o dies.

Raigs X

Radiografies de control, per descartar possibles cosos estranys, displàsies…

Tenda

Venda de medicació de tot tipus, podent-la demanar si el client la necessita i nosaltres no disposem d’ella en 24 hores

Perruqueri

Les nostres perruqueres Sandra Serra i Marina Herrera ofereixen la seva ampla experiència en aquest camp. Es poden fer talls comercials o d’exposició en funció de la necessitat. Ens podem adaptar a la demanda del propietari o deixar-se assessorar per ressaltar les virtuts de la nostra mascota. En el servei bàsic incloem buidat de glàndules, tall d’ungles i neteja d’oïdes. Els productes i cosmètics utilitzats són sempre d’alta gama inclús podem realitzar banys de tractament si així s’escau. Si vostè té un gat intractable o un gos que no tolera aquests serveis el nostre veterinari pot procedir a una lleugera sedació.

Diagnòstic per imatge

Disposem de màquines d’última generació tant en raigs X com ecografies per oferir i garantir un òptim diagnòstic.

Cirurgia

Qualsevol acte quirúrgic el podem realitzar en el nostre centre tant sigui de caràcter urgent o programat, en cas d’instrumental especific disposem de cirurgians de referència que es poden desplaçar a les nostres instal·lacions on tenim un quiròfan totalment equipat.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba