L’any 1926, en Joan Rey s’establí al petit molí conegut pel nom de “Molí de la Corriu”, a Guixers (Lleida), on plantava i molia el blat amb el que la seva esposa, Carme, faria pa i menjar pels viatjants de la conrada.

El 1952, el seu fill Llorenç es traslladà a la comarca del Bergadà per iniciar-se i formar-se en l’ofici de forner, adquirint el seu primer forn en propietat a la població d’Avià l’any 1956.

En l’afany d’obrir-se camí i, amb l’ajut de la seva muller Ma.Dolors, l’any 1964 es traslladen a Sant Just Desvern, on adquiriren l’antiga Casa Masclans i que durant més de 35 anys fou coneguda com el forn de cal Rey.

Amb l’actual generació i sota la direcció que va assolir en Llorenç Rey i Casas, l’any 1991 es constituí CIABBATTA, com a hereva de la tradició d’una saga de mestres forners, que obriu el seu primer establiment l’any 1999 a Esplugues de Llobregat.

Després d’adquirir i remodelar els antics locals de la família Rey a Sant Just Desvern i de posteriors incorporacions, CIABBATTA compta actualment amb vuit establiments de forn de pa, pastisseria i cafeteria a Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, per als que elabora i distribueix des del seu centre de producció al polígon industrial de Sant Just Desvern i en els obradors i cuines de cada establiment.

Amb l’apertura del local del carrer Laureà Miró de Sant Feliu de Llobregat, el grup tancà la seva etapa de creixement exclusiu mitjançant botigues pròpies, iniciant una línea de franquícies amb les que donar cobertura a altres indrets del territori.

CIABBATTA altrament desenvolupa altres línees de producció: la dirigida a les grans colectivitats i l’hosteleria, que subministra diàriament pa i pastes a clients com ara, Televisió de Catalunya, Nestlé, Solvay i nombrosos centres escolars del Baix Llobregat; i una altra d’elaboració de panets congelats amb destí a la restauració, que comercialitza mitjançant distribuidors aliens.

Amb tot això i amb un equip de treball dinàmic i professional de més de 60 persones, els establiments CIABBATTA ofereixen al client una atenció personal i especialitzada, capaç de cobrir bona part de les seves necessitats alimentícies des de l’hora d’esmorzar fins al capvespre i amb especial atenció als esdeveniments personals i reunions profesionals.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba