Tractaments Corporals
Dintre dels nostres tractaments corporals podràs
triar entre diferents tipus de peeling, diferents sessions de massatge, envolcalls, tractaments aprimants i anticel.lulitics.

Aprimants personalitzats
Tractaments d’una hora recomanats per a persones que volen perdre pes i volum. Entre aquest tractaments podrem trobar envolcalls d’algues, fang i envolcalls drenants anticel.luliticis.

Neteja d’esquena
L’higiene d’esquena es realitza amb vapor, fent una extracció de barbs i impureses, finalitzant el tractament amb una mascareta en crema adient per cada tipus de pell.

Peeling corporal
Tractament de 45 minuts que sublima la pell mitjançant una exfoliació, suvizantla i renovantla obtenint una major luminositat. Durant els 45 minuts es fa una exfoliació, posteriorment una dutxa i finalment s’aplica el producte hidratant.

Peeling corporal Intens
Aquest tractament d’una hora i mitja està pensat renovar la pell completament mitjancanç una neteja, exfoliació i hidratació intensives i obtenint així una relaxació, oxigenació, confort i vitalitat que ens faran notar la pell sedosa i vellutada. El treball es fará mitjançant una exfoliació seguida d’una envoltura, posteriorment pasarem per la dutxa i finalment es fará un massatge energetic relaxant.

Tractaments Holistics
Els nostres tractaments holistics tenen una duració d’una hora i mitja i estan pensants per aportar al
cos i a la pell diferents elements necesaris pel seu equilibri, poden ser desintoxicants, vitaminics,
anti-estres, revitalitzants, nutritius, diuretics, circulatoris….
Pero si ho prefereixes, simplement por ser un
caprici pels sentits.
Es poden gaudir també si ho desitjas en Duo, massatge a l’hora per tu i un acompanyant a la mateixa cabina.

Entre els nostres tractaments facials podreu trobar dos tipus de tractaments bàsics i deu d’específics personalitzats dirigit per a cada necessitat de cada pell.

Entre els nostres tractaments hi podràs trobar tractaments especifics per a futures mamas ja que si la seva situació es especial també el seu tracte ho ahurà de ser.

L’aparatologia en estética es tecnologia aplicada en solucions per al benestar i la bellesa corporal.

Cavitació
Aquesta tecnologia está pensada per combatre els adipòcits, o cel.lules grases. Mitjançan l’impulsió de microbombolles d’aire fa trencar la membrana dels adipòcits de forma que la material grasa queda lliure
i passa al sistema linfàtic per ser eliminada. Aquesta innovadora tecnologia pensada per treballar de forma localitzada no es invasiva i no es dolorosa, amb una simple sessió notarem els seus efectes sobre el volum de la zona treballada. Es recomana un máxim de 30 minuts per sessió i acompanyar el tractament amb una terapia de drenatge, la qual farem amb una altre sessió de 30 minus de presoterapia.

Presoterapia
Aquesta eina es compossa d’unes fundes que ens cubreixen desde els peus fins a la cintura mes una unitat central de control. Ens proporciona una drenatge linfàtic molt eficient ja que controla continuament la pressió que exerceix de forma bilateral, cosa que manualment no es possible fer. El seus beneficis a nivell circul.latori son numbrossos ja que reactiva el reg sanguini de zones que están saturades de impureses i liquids que bloquejan el flux habitual de la sang. Darrera d’una sessió de cavitació es indispensable fer una sessió de presoterapia.

Massatges

Terapies manuals per al tractament de dolors musculars i articulars mitjançant técniques de massatge i el restabliment de l’equilibri corporal perdut.
Aquestes terapies poden tracta problemas tant estructurats com possicionals i que deriven en problemas com;

Dolors d’esquena generals
Cervicalgies, dorsalgies i lumbalgies
Hernies discals
Escoliosis, hipercifosis i hiperlordosis
Dolors articulars
Contractures

Tots els tractaments que es neccesitan per els peus i les mans;

Manicura completa
Peeling mans
Parafina mans
Manicura+decoració
Manicura Spa ( Peeling+macareta)
Llimar+esmaltar/Tallar+llimar
Pedicura completa
Pedicura+decoració
Pedicura Spa (Peeling+Mascareta+Sofà massatge)
Llimar+esmaltar peus
Ungles de gel
Manicura amb esmalt permanent

Entre els nostres serveis de maquillatge podreu trovar;

Maquillatge convencional
Maquillatge de prova per a Nuvies
Maquillatge de Nuvia, amb possibilitat de desplaçament a domicili
Automaquillatge
Permanent de pestanyes
Tint de pestanyes
Tint de celles

Depilacions masculina i femenina amb cera calent i cera tebia.
Fotodepilació amb cites concertades.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba