Sistemes de reg:

Som especialistes en sistemes de reg, més que especialistes, som professionals. De tots els serveis que oferim, el primer de tots quan varem començar va ser el de Sistemes de Reg, és el que millor sabem fer, podem fer qualsevol part del procés ja sigui el disseny del sistema a un planell, la construcció del sistema o el manteniment posterior.

– Descalcificadors

El nivell de calç a l’aigua no és òptim, la quantitat de calç varia segons la zona on vivim, a tot Catalunya és alt, però hi ha zones que és molt alt. La calç no té problemes sobre la salut humana, però sí és un problema per els aparells com calderes, rentavaixelles o rentadores que pel fet d’usar aigua calenta, la calç s’incrusta més fàcilment. A l’hora d’usar una aigua ben tractada també veurem que és molt més agradable al tacte, és una aigua més tova i dóna sensació de suavitat molt agradable. Això ho notarem a la pell, que la notarem més suau, igual que els cabells i per suposat la roba, ja que la calç s’incrusta a tots aquests teixits. La calç també s’incrusta a la dutxa i a les rajoles, per exemple al bany. El descalcificador elimina completament la calç i ens permetrà utilitzar menys productes químics a les màquines, al nostre cos i a l’hora de netejar, no només se’n beneficiarà el medi ambient, també estalviarem.

– Osmosi

L’osmosi inversa ens permet aconseguir una aigua de boca agradable de gust, cristalina i d’altíssima qualitat, anàloga a l’aigua embotellada. L’osmosi inversa és el procés físic a través del qual es fa passar l’aigua per una membrana semipermeable per tal de filtar contaminants com: petites partícules, metalls pesants, excés de sals, microorganismes, etc. A més ens proporciona diversos avantatges:
– Ens estalviem el molest i pesat transport de l’aigua embotellada.
– Col·laborem a no augmentar els residus de plàstic.

– Piscines

Ens dediquem sobretot al manteniment de piscines. El manteniment consisteix en diverses tasques, algunes requereixen una important inversió de temps tot i no ser complicades tècnicament, i d’altres sí es requereixen alguns coneixements tècnics:

Neteja de l’aigua i de la piscina, neteja de filtres, bombes amb bones condicions, control del nivell de pH, del clor, de l’alcalinitat, de l’isocianúric… entre d’altres. Aquest seria el manteniment més usual i que s’ha de fer més sovint.

Desrpés hi ha el manteniment que no és tant repetitiu, això no vol dir que no és necessari, ja que és igual o més necessari. Estem parlant de fer la borada de la piscina, la substitució de filtres de bombes, instal·lació de netejafons automàtics, equips d’electròlisi salina… És el tipus de manteniment que necessita més coneixements tècnics i que és absolutament necessari, tot i no veure’s a primera vista és la clau que, combinada amb l’altre manteniment descrit anteriorment, ens permetrà tenir una piscina perfecte, amb una aigua sense olors i cristalina.

Minipiscines d’hidromassatge (SPA)

Muntem, reparem i fem el servei tècnic en general de la casa Teuco, per tant comercialitzem minipiscines d’hidromassatge, saunes, cabines d’hidromassatge i dutxes multifunció.

Bombes i Grups de Pressió

Instal·lem i venem bombes d’aigua que donen pressió que podem utilitzar per a extreure aigua de pous, regar grans extensions hortícoles, reg general, grups de pressió amb variadors de freqüència per tal d’optimitzar el consum d’aigua i electricitat al màxim o segons necessitats

Recollida de Pluvials

dissenyem i construïm els sistemes sencers per recollir l’aigua de la pluja. Comencem amb la col·locació dels canals de recollida d’aigua, després posem un filtre perquè l’aigua no arribi amb sòlids al dipòsit. Els dipòsits poden ser o bé d’obra o bé prefabricats, així que podem emmagatzemar des de 200 litres fins als que siguin necessaris (desenes de milers de litres).

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba